Stamspolning - Lybecks
Lybecks / Stamspolning

Vi har jour dygnet runt, ring oss på tel: 08-758 89 87

Eller kontakta oss för Stamspolninginfo@lybecks.se.


Stamspolning & stamrensning i Stockholm

Förebygg problem, förbättra flödet och förläng hållbarheten med stamspolning och stamrensning. Avloppsrören är som fastighetens blodsystem – när du håller dem i gott skick förlänger du hela byggnadens livslängd. Men det kräver underhåll. Genom att regelbundet spola och rensa en avloppsstam får den betydligt längre livslängd, och du förebygger dyra överraskningar i form av stopp, översvämningar och vattenskador.

Stamspolning och stamrensning med jämna mellanrum, var 3-5 år, rekommenderas för att förhindra dålig lukt och igenvuxna stammar. Du får ett bättre flöde i rören och dina rör kommer att hålla längre. Många stambyten genomförs helt i onödan och alldeles för tidigt.

Vi på Lybecks har i över 20 år utfört miljöeffektiva avloppsarbeten åt fastigheter i Stockholm med omnejd. Vi tar snarast itu med ditt ärende, och kan utlova en kvalificerad hantering av era rör och stammar.

Stamspolning inklusive komplett statusrapport

Vid en stamspolning och stamrensning färdigställer vi en komplett rapport om statusen på ditt avloppssystem. I rapporten lokaliserar vi eventuella defekter och upplyser om vad du som fastighetsägare bör göra för att åtgärda problemen innan skadan är ett faktum.

Arbeta förebyggande för att se framtida problem i tid. Att göra okulära besiktningar i lägenheter kan spara mycket besvär och pengar. Var förutom stopp och översvämning också uppmärksam på trög avrinning, bubblande i diskhon och dålig lukt.

Lybecks är ett familjeföretag som dagligen spolar och rensar avloppsstammar i fastigheter. Vi har ett utmärkt samarbete med ledande förvaltningsbolag och föreningar – och därmed goda referenser. Vi arbetar med totalentreprenader över hela landet.

Boka tid för stamspolning och stamrensning, kontakta oss idag.

Gäller det akuta problem? Då bör du ringa vår dygnet-runt-jour på telefon 08-758 89 87

Kontakta oss