Högtrycksspolning - Lybecks
Lybecks / Högtrycksspolning

Vi har jour dygnet runt, ring oss på tel: 08-758 89 87

Eller kontakta oss för Högtrycksspolninginfo@lybecks.se.


Högtrycksspolning

Högtrycksspolning är den snabbaste vägen till rena rör när du har stopp i avloppet! Inget avloppsystem är underhållsfritt, även om det gäller högtrycksspolningDet är en del i vår vardag som vi tar för givet ska fungera, men ofta kommer oturen och stopp uppstår.

Med hjälp av våra spolbilar kan vi vara flexibla och spola rent i avloppssystemet från smuts och avlagringar som har fastnat med en kraftig vattenstråle. Vi ser till att ha rätt tryck och rätt temperatur för att inte skada ledningarna. Vi rekommenderar att spola rent avloppssystemet var 5e år i underhållssyfte för att minimera skador och onödiga kostnader.

Högtrycksspolning

Högtrycksspolning ger ett rent avlopp.

Förr eller senare blir det stopp i avloppet, som vanligtvis uppstår när smuts och fett börjar sätta sig i rören som ständigt växer tills det blir problem som kan leda till översvämning med stora kostnader för dig.

Erfarenhet av avloppssystem

Vi är ett företag som varit i branschen sedan 1992 och har lång och gedigen erfarenhet av högtrycksspolning. Vi är stolta över att ta största möjliga hänsyn till miljön vilket gjort det absolut nödvändigt att investera i den senaste tekniken. Detta har förutom ett tydligt miljöengagemang i allt vi gör även medfört en mycket hög kvalitet och precision i utförda arbeten.

Prisvärda!

Då våra kunder är mycket pris- och kvalitetsmedvetna måste vi alltid leverera rätt produkt/tjänst till rätt pris vilket naturligt medför mycket nöjda kunder. Sammantaget har vårt engagemang, kvalitetstänk och investeringar medfört fördelar för våra kunder både villaägare, ram avtalskunder som bostadsrättsföreningar kan intyga detta.

Frågor och funderingar?

Har du stopp i avloppet så kan vi på Lybecks Högtryckstjänst AB hjälpa dig. Kontakta oss!